Indecent Obsession - Indio (1992)

1 stem

Australiƫ
Rock / Pop
Label: MCA

1. Rebel with a Cause (4:24)
  2. Kiss Me (4:36)
  3. Paula Forgot (0:09)
  4. Maybe You (5:11)
  5. Indio (4:08)
  6. Gentleman Style (4:25)
  7. Billionaires Learn to Swing (0:22)
  8. Hunger (5:03)
  9. Cry for Freedom (5:11)
  10. Poperotica (0:11)
  11. One Woman Man (4:25)
  12. Talking in Venice (0:18)
  13. Living in a Fishbowl (5:04)
  14. Whispers in the Dark (4:48)
  15. Pray for Rain (4:53)
avatar van Poeha
Prima album van de boys.
Kiss Me is in NL nog een hitje geweest, volgens mij.

Zelf vind ik naast Kiss Me...Rebel with a Cause, Whispers in the Dark, Hunger, One Woman Man en zeker Indio de toptracks.
Al die "tussenstukjes" vind ik maar niks.

Misschien dat men het nu wat als "te licht bevonden" waardeert, maar ik mag hier zo af en toe nog eens graag naar luisteren.

avatar van vigil
Ja inderdaad een klein hitje in die tijd. Dit is wel een album welke je nog wel eens tegen komt op de rommelmarkt voor een euiro ofzo. Er lagen best wel wat verwachtingen van deze groep maar dat is er eigenlijk nooit echt uitgekomen.

avatar van Dibbel
Na heel lang weer eens gedraaid. Kon me er niets meer van herinneren.
Vind het nogal gladjes en met alweer die echodrums. Niettemin geen onaardige popmuziek, maar ik kan er nog geen punt aanhangen nu.

avatar van vigil
Poeha schreef:
Prima album van de boys.
Kiss Me is in NL nog een hitje geweest, volgens mij.

Vanochtend was Kiss Me op de radio, uiteraard bij Ekdom, en ik vond t leuk om m weer eens te horen. Kon lekker de oehohooo's meegalmen wat weer wat meewarrig kijkende collega's tot gevolg had maar goed dat maakt ik vaker mee