Joey Ramone - Don't Worry About Me (2002)

Punk
Label: Sanctuary

1. What a Wonderful World (2:22)

met Marky Ramone

2. Stop Thinking About It (2:56)
  3. Mr. Punchy (2:35)

met Marky Ramone, Captain Sensible, Helen Love en Veronica Kofman

4. Maria Bartiromo (3:57)

met Marky Ramone

5. Spirit in My House (2:01)
  6. Venting (It's a Different World Today) (3:17)

met Marky Ramone

7. Like a Drug I Never Did Before (2:02)

met Marky Ramone

8. Searching for Something (4:11)

met Marky Ramone en Al Maddy

9. I Got Knocked Down (But I'll Get Up) (3:40)
  10. 1969 (3:38)

met Jerry Only en Dr. Chud

11. Don't Worry About Me (3:53)

met Mickey Leigh

avatar van c-moon
Verdienstelijk Solo-debuut van de dan al overleden (want posthuum uitgebracht) opper-Ramone.

Je kan je natuurlijk afvragen van sommige nummers of ze niet evengoed onder Ramones vlag hadden kunnen worden uitgebracht, maar toch.. een aardig plaatje wel dit...

Met favorieten: "What a Wonderful World" (ja, dat bekende nummer, hier gecoverd door Joey samen met Marky Ramone), "Spirit in My House" en "Venting". O ja, en natuurlijk ook de titeltrack, dat vind ik ook een heel goed nummer.

"Don't worry about me"... tja, toen ie het nummer schreef/opnam was ie al waarschijnlijk niet meer al te gezond, en toen het dan uitkwam... tja, er viel niet veel meer te "worrry'en" want Joey was ondertussen al naar de eeuwige jachtvelden vertrokken....

avatar van Oldfart
Had er vrede mee; zag uit naar het nirvana?

PriestMaiden
Mooie plaat van Joey Ramone
R.I.P.

avatar van Von Helsing
Op 22 mei komt zijn 2e solo album uit. De single "Rock 'N' Roll Is The Answer" klinkt in ieder geval heel behoorlijk.

avatar van Rudi S
Lekker album van joey, geef hem de liedjes en hij zorgt dat het goed komt.
Toch was hij wel een apart ventje, geen grootste stem in zin van bereik , zuiverheid en dinamiek.
Zijn geluid en energy en uit duizende herkenbare stem was wel weer heel speciaal, veel plezier van gehad.