D-Passion / Meander / The DJ Producer - Qore 3.0 - OST (2012)

Dance
Label: Q-Dance

1. D-Passion - Crashing Through Seconds (6:46)
  2. Meander - Endless Blackness (5:57)
  3. The DJ Producer - Uncertain Sound (7:46)
avatar van Joeri_000
Leuke EP. Met name erg gecharmeerd van Conrad's Endless Blackness !! Brengt net wat extra's met zich mee waar D-Passion tekort schiet in het uitwerken van iets wat meer op had kunnen leveren... Shame !! 3.5 Vooralsnog.

avatar van Hellblazer
Met de O.S.T.'s van vorig jaar in het achterhoofd, ben ik toch ietwat teleurgesteld. Het is niet slecht wat hier op staat maar ik lees overal dat men die Meander track aanbidt, maar ik vind het niet zo bijzonder. Compleet andere stijl ook dan de Meander van 'Carbon', 'Everything', 'Tolopea', of 'Daybreak (Do Birds Dream?)'. Nou is het zo dat Ophidian ook in meerdere stijlen produceert, dus de kans is redelijk groot dat hij hetzelfde doet met zijn Meander project. Dansvloergerichte muziek en meer ingewikkeldere typische luister Breakcore.

'Crashing Through Seconds' is ook wel aan te horen, maar is niet zo goed als het werk wat ik van hem gewend ben. Wel wat rauwer dan die van Kasparov een jaar geleden, maar die had in ieder geval een melodie die echt goed beviel, ook al was het wel een stuk kaziger dan dit.

Ben dan nog het meest fan van Producer's soundtrack. Leuke psychopatische geluidjes en aangenaam krakend achtergrondgeluid. Geen hoogvlieger, zoals zijn geweldige 'Doomsday Mechaniks' album, maar vooralsnog een leuke aanvuller.

Dikke 3 * dan maar.