2nd Place Driver - ...1 (2005)

Label: PITAR

1. Leave (3:43)
  2. Skip a Day (3:05)
  3. No Shame (3:17)
  4. Life in the Docks (3:39)
  5. Liptrip (3:23)
  6. Bigman (2:08)
  7. Drifting By (3:25)
  8. Hide (4:14)
  9. Wonderful (3:06)
  10. Highlife (3:03)
  11. Sulphur [Intimate Version] (3:52)
SelmaDuim
Jee, ik blijk nog steeds de enige zijn die dit kent?
Shame on you! Soms moet je goede muziek niet te ver weg zoeken. Een halfje er bij van mij.

avatar van bonothecat
Ik zal dit album binnenkort ook eens luisteren!

bonothecat schreef:
Ik zal dit album binnenkort ook eens luisteren!

misschien kun je ons met een berichtje nieuwsgierig maken naar dit album, ipv met een stem

SelmaDuim
Ik ben niet zo goed in zinnige dingen schrijven over mooie muziek, als ik wat meer tijd heb zal ik eens kijken wat er nog van te maken valt.
Tot die tijd moeten jullie het maar even doen met een videoclipje: 2nd Place Driver - Leave. Helaas is de kwaliteit, zowel beeld als geluid, een beetje brak, maar zo krijg je in ieder geval een kleine impressie.

Verder zijn er op hun website nog wat MP3- tjes te vinden.

avatar van Pellie
Een van de betere rockbands van Nederland naar mijn opinie.

avatar van Guillaume
Waar blijven de andere cd's van deze band?
bijv:
The Hungry ones uit 2006 en Full speed bare naked uit 2007