3 Steps Ahead - Most Wanted & Mad (1997)

Dance
Label: ID&T

1. Welcome to Planet Steps (3:02)
  2. Gabbers Unite (5:19)
  3. Crazy (5:08)
  4. Interview with Channel 4 (1:02)
  5. It's Delicious (6:40)
  6. Money in My Pocket (4:26)
  7. Trouble (4:52)
  8. My Mind Is Gone (0:45)
  9. Hakkûh [Loud Mix] (5:10)
  10. Put Your Hands Up (5:31)
  11. Gangster (Feel So Good) (5:13)
  12. Most Wanted & Mad (1:36)
  13. I'm a Gabber (4:06)
  14. Cyberspace, Is Where I Live (0:37)
  15. In the Name of Love (5:48)
  16. Drop It [Live TD '96] (6:13)
  17. Thunderscream (Thunder Anthem) (5:41)
  18. What's This (Found a Tape) (0:40)
  19. Bass Mix (6:08)
Jammer dat hier geen normale versie van Drop It op staat. Verder wel een grappig allegaartje, maar ik geloof niet dat ik dit in 1 keer uit kan luisteren.

avatar van Onderhond
Mij lukt het anders met gemak

Toch één van die DJs waar ik nog steeds een klein zwak voor heb. Ook leuk dat ik nu eindelijk volledige versies van de tracks heb. Fijne collectie 3SA klassiekertjes

avatar van Leonard91
Een van de weinige hardcore acts die ik goed kan waarderen, vooral Gabbers Unite en de live versie van Drop It zijn machtig!

avatar van Tabossi
Vet, ik zag die cover en kreeg ineens weer een deja vu naar de tijd dat ik nog lid was van Thunder-magazine, waar ze dit album echt verafgoden. Enkel Drop it, It's Delicicous, Gabbers unite en Hakkûh ken ik, maar zijn in de hardcore van toen een vreemde eend in bijt. En da's een compliment. Die Pigmans is toch in 99 ofzow gestorven?

avatar van Leonard91
In 2003 ja, aan de gevolgen van kanker.

avatar van N811
r.i.p

NocturnalTerror
Vette 5 sterren voor dit album! Alles klopt gewoon aan deze plaat zeker op Hardcore en Rave gebied. Als je nou wil weten wat Gabber muziek is dan is dit album het perfecte voorbeeld !

Doet me terugdenken aan dat goede oude gabbergevoel van de jaren '90 !

avatar van Sjaan
Heel album vond ik altijd wel wat too much....

avatar van adri1982
Voor een hardcore-album is dit een speralbum. De beat is erg goed en het gehak in de tracks klinkt erg spectaculair. Je kunt er gewoon helemaal op losgaan, althans zo voel ik het.
Enkele nummers op dit album hadden wat mij betreft in 1996 of 1997 net zo goed in de hitlijsten terecht kunnen komen, wat dit gebeurde helaas niet. Toch is dit pure hardcore!

En dan was de persoon die achter dit hardcore-project zat, Peter-Paul Pigmans ook nog van een goede man, die vrede wilde tussen Feyenoord en Ajax (door een shirt te dragen waar op de ene kant het Feyenoord-logo stond, en op de andere die van Ajax). Helaas heeft maar 42 jaar mogen worden. Hij stierf op 27 Augustus 2003 aan kanker.