The Scabs - Hard to Forget (1996)

Alternatieve titel: A Compilation of the Finest Tracks

Belgiƫ
Label: [PIAS]

1. You Don't Need a Woman (3:20)
  2. Robbin' the Liquor Store (5:46)
  3. Don't You Know (3:22)
  4. Hard Times (4:50)
  5. Stay (4:12)
  6. Christal Eyes (3:44)
  7. Nothing on My Radio (4:50)
  8. Barkeep (2:22)
  9. Silly Me (5:10)
  10. Time (3:43)
  11. Four Aces (3:35)
  12. Can't Call Me Yours (4:04)
  13. Hard to Forget (2:53)
  14. Halfway Home (4:05)
  15. I Need You (3:49)
  16. She's Jivin' (5:27)
  17. Seven Seas (3:25)
  18. Matchbox Car [Live] (3:47)
  19. Rockin' in the Free World [Live] (5:45)
avatar van vanh
Is deze formatie zo onbekend?

avatar van c-moon
The Scabs waren fantisch!!!

Vind het nog steeds jammer dat ze ermee gestopt zijn! Destijds hun zwanezang album, Sunset Over Wasteland, vond ik ronduit schitterend... en voorts ook genoten van Royalty In Exile, Skintight, Rockery, Jumpin' The Tracks, Dog Days Are Over...

En dan hun newwave & punkperiode!!

De recentste Guy Swinnen solo plaat is ook niet m!s

avatar van vanh
Goed man! Blij om wat te vernemen over deze top formatie! Merci.

avatar van c-moon
Vanh, op www.guyswinnen.com verneem je alles over The Scabs, Guy Swinnen, Jonesy en Swinnen.

Thanks man!

hard times is zo goed!!

Absoluut

EVANSHEWSON
Prima best of van één van Belgisch beste rockbands ooit.

5 * * * * *

mathieudc
'Don't You Know', net pas ontdekt dat dit een nummer van Belgische makelij is. Klassieker!

Father McKenzie
Toch wreed spijtig dat dit leuke bandje er zo vroeg mee ophield; Zou er voor 2010 geen reünie inzitten....? Euh.... over naar kenner c-moon....??

Parlotones
Ik ben al jaren fan van The Brandos, niet dat het dezelfde genre is alhoewel soms een beetje. Mijn eerste kennismaking met The Scabs was het prachtige Hard Times. En op dit moment ben ik meer nummers van hun aan het beluisteren. Ik kwam op Hard Times door het prachtige nummer Hard times [come again no more] van The Brandos.

avatar van timhardt
vervang 'Silly me' door 'keep on driving' en je hebt de perfecte verzamelaar