Wild Moth - Wild Moth (2012)

1 stem

Uitgebracht in eigen beheer

1. Morning Sickness (2:47)
  2. The Spectacle (2:39)
  3. Guilt (2:21)
  4. (How) Nothing Moves (3:50)
  5. Shape (3:11)
avatar van WesleyX16
Ik zag gisteren een affiche voor een optreden van A Place To Bury Strangers. Daaronder stonden 2 onbekende bands, namelijk Bleeding Rainbow en deze band Wild Moth. Dus dacht ik gelijk even kijken wat voor muziek zit daarachter. Van Bleeding Rainbow kon ik niet veel vinden. Maar deze band vond ik 2 EP'tjes. En het klinkt goed.

Wild Moth komt uit San Francisco en zij maken een soort noisy hardcore, dat je weer terugbrengt in de jaren 90.
Deze titelloze EP is nog in eigen beheer gemaakt. Maar voor de opvolger hebben zij een contract getekend.