Graham Central Station - Live in Japan '92 (1992)

Funk
Label: Star-maker

1. Entrow- (0:53)
  2. -Entrow (6:48)
  3. We've Been Waiting (1:04)
  4. Feel the Need (5:28)
  5. Can You Handle It (6:35)
  6. Freedom (2:49)
  7. Touch Your Heart (5:05)
  8. George's Solo (2:10)
  9. Tomorrow (3:01)
  10. Strawberry (4:26)
  11. One in a Million You (4:23)
  12. Today (9:30)
  13. The Jam (16:11)
  14. Release Yourself (11:14)
  15. Hair (6:26)
  16. I Want to Take You Higher (6:24)
Amsterdamman
peperdure cd besteld in de tijd uit Japan, ik geloof dat het toen 100 gulden was. In die tijd ontdekte ik GCS en was er nog geen internet (althans niet in huishouding in 1992). Dus elk bezoek aan een stad was een avontuur bij een platenwinkel: misschien dat er een GCS album ergens ligt. De cd's verschenen toen nog niet bij Warner maar moesten import worden gehaald uit Japan: een dure grap.

Dit optreden is bijzonder omdat het de eerste keer sinds 1977 is dat originele bandleden aanwezig zijn. Helaas zoals ook de optredens in 1996 en 1997 met verschrikkelijke synths. Jammer maar toch was het een luistergenot om alles live te horen. Ik zie me nog zitten in een stoel met koptelefoon op en maar hopen dat hij ooit weer eens naar NL zou komen. In 1996 was het dan zover. Prachtig.

avatar van freakey
Ik heb deze gekocht tijdens een van zijn concerten, stuk goedkoper dan 100 gulden weet ik zeker... alleen is het tray kapot en het is zo'n onmogelijk formaat dat het niet te vervangen is...

Amsterdamman
Weet je zeker dat het deze is, of bedoel je Live In London; die verkochten we tijdens de concerten.
Hier liggen nl de rechten niet bij Larry.

Larry Graham & Graham Central Station - Live In London at Discogs

avatar van freakey
Nop, deze... maar lang geleden... 1e keer dat ik GCS in Nederland mocht zien...

moet geweest zijn: Noorderligt Tilburg op 5 april 1996

Amsterdamman
ja dat is 1996 voor de eerste keer Paradiso. Ik had een mooie bootleg zelf opgenomen alleen linker speaker deed het. Door een vriend van mijn vader stereo laten maken. EQ etc. Klonk echt super en juist door het publiek helemaal te gek. Helaas ben ik de tape verloren. Was echt te gek. Ik ben nog steeds opzoek naar bootlegs uit de jaren zeventig.

Wist je dat Tina- zijn vrouw- elk concert sinds 1976 opneemt. Alles!

Anyway: ze komen weer in november.

Amsterdamman schreef:
....Anyway: ze komen weer in november.

Weet je al waar?

yes Heerlen en Zoetermeer :