Black Lipstick - Converted Thieves (2002)

Label: Peek-a-Boo

1. Voodoo Economics (4:18)
  2. Suspentz (3:38)
  3. Hot Sinners (2:50)
  4. Ease Back (4:26)
  5. Corporate Happy Hour (3:39)
  6. Yesterdays Horoscope Was Right (3:01)
  7. Dirges Are Downers (4:44)
  8. The Memorial Day Miracle (2:28)
  9. Texas Women (9:10)
  10. Self Centered and Determined (4:31)
  11. Untitled (3:49)
avatar van bonothecat
Bij dit album heb ik een klein white stripes deja vu. Het is een soort white-stripes-light. En aangezien ik wel een beetje klaar ben met de WS, maakt dit album ook niet al te veel bij mij los. Muzikaal is het nog wel ok, maar de zang gaat me erg snel tegen staan. Dus wat mij betreft nu aandacht genoeg voor deze cd 2,5*

avatar van lebowski
bonothecat schreef:
Dus wat mij betreft nu aandacht genoeg voor deze cd 2,5*

avatar van WesleyX16
bonothecat schreef:

Ik hoor er zelf geen White Stripes in deze muziek. Meer een Sonic Youth gitaar-sound. En de manier van zingen heb ik ook vaker gehoord. Maar ik zou niet kunnen vertellen waar t op lijkt.

Ik zou het zelf in de Indie(rock) plaatsen.