Fear - The Record (1982)

Punk / Rock
Label: Slash

1. Let's Have a War (2:21)
  2. Beef Boloney (1:47)
  3. Camarillo (1:09)
  4. I Don't Care About You (1:50)
  5. New York's Alright If You Like Saxophones (2:08)
  6. Gimme Some Action (1:00)
  7. Foreign Policy (2:14)
  8. We Destroy the Family (1:55)
  9. I Love Livin' in the City (2:05)
  10. Disconnected (2:07)
  11. We Got to Get Out of This Place (2:39)
  12. Fresh Flesh (1:44)
  13. Getting the Brush (2:32)
  14. No More Nothing (1:31)
  15. Fuck Christmas (0:44)
Ik vind dit opzich niet zo'n supergoed album maar ik ben erop
gekomen vanwege het liedje: i love livin' in the city, best wel leuk nummer als je van een beetje punk houd.

avatar van Dexter
New York's Alright If You Like Saxophones: geniaal

avatar van gameg
Idd niet de beste punk plaat. Maar er staan wel leuk nummers op die ook allemaal wat aparts hebben.

avatar van exodus
Ken dit helaas onvoldoende, wel dat heerlijk nummer "I Love...", notabene helaas coverversie door M.O.D./S.O.D. dat ik ken. Goed nummer! Wat ik wel expliciet wil opmerken is dat simpelheid en enorme eenvoud in bandnaam en visuele vormgeving zo intens raak kunnen zijn...iets wat ik altijd ook enorm bewonderd heb bij punk en ook wel hardcore...daar neem ik mijn pet heel diep voor af. Zeer inspirerend geweest dat gegeven voor mij en vele anderen.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Vette ouwe punk, klinkt prima als ik ervoor in de stemming ben, en dan moet die hard.