C.C.C. Inc. - Jack Owned a House (2012)

Folk / Roots
Uitgebracht in eigen beheer

1. Tulsa Time (3:11)
  2. Forever Young (2:13)
  3. St. James Infirmary (4:45)
  4. Out of Jail (3:20)
  5. The Wayfaring Stranger (3:11)
  6. 28 January (3:07)
  7. I've Just Seen a Face (3:42)
  8. The Flower and the Seed (3:49)
  9. Tijd Genoeg (4:46)
Nu op de Luisterpaal.
Uitgebracht naar het schijnt om het 45 jarig jubileum te vieren.
Veel covers i.i.g. ondermeer van the Beatles ( I've Just Seen a Face) maar ook een nummer van Ernst Jansz in de moerstaal.

Maar eens beluisteren.

avatar van Oldfart
Eerste luisterbeurt er op zitten.

Tsja; sympathiek en de stemmen zijn allemaal meer gerijpt zullen we maar zeggen.
Het album kabbelt prettig door, en het instrumentale deel is prima voor elkaar.
Alleen veerde ik tijdens het beluisteren nergens op .
Het blijft hangen in een niet onprettige, maar ook een beetje vlakke toestand.
Nog maar eens beluisteren alvorens een oordeel te vellen.

avatar van Oldfart
Ook bij meerdere malen beluisteren blijft het oordeel hetzelfde ; plezierig zonder groots te zijn.

avatar van Brunniepoo
In 2017 verscheen hier een uitgebreidere versie van, Jack owned another house. Drie extra nummers, maar nog steeds een speelduur van nog geen drie kwartier. Beetje raar want hun oeuvre is toch groot zat... Desalniettemin leuk om een recente opname van de band te hebben.

avatar van Funky Bookie
Die uitgave heb ik ook. Vooral naar geluisterd vanwege de Doe Maar link, maar het het is toch amusant en vol passie.