Nils Lofgren - Flip (1985)

Label: Towerbell

1. Flip Ya Flip (4:08)
  2. Secrets in the Streets (4:33)
  3. From the Heart (3:29)
  4. Delivery Night (3:52)
  5. King of the Rock (5:23)
  6. Sweet Midnight (6:45)
  7. New Holes in Old Shoes (4:34)
  8. Dreams Die Hard (3:31)
  9. Big Tears Fall (6:06)
  10. Beauty and the Beast (3:44)
beaster1256
een zwakkere plaat van nils

avatar van Twinpeaks
Op de vrijmarkt gekocht voor 50 eurocent.Het is meer om de collectie volledig te maken ,want heel erg memorabel materiaal staat hier niet op.Ik had hem ergens op tape staan ,maar kan me niet herinneren dat ik er de laatste 15 jaar naar heb omgekeken.Secrets In The Streets en Big Tears Fall maken dit album nog de moeite waard.De rest oogt als spierballen rock ,maar daarvoor komt Lofgren toch echt te kort.Het best is de man als hij ingetogen de prachtigste klanken uit zijn gitaar tovert.3 sterren krap aan

avatar van vielip
Ik kwam deze vorige week tegen op lp. En voor €3,- kon ik 'm niet laten liggen. Heb 'm vroeger op cd gehad. Toen kon het me niet heel erg boeien eerlijk gezegd. Maar dat was in een tijd dat ik dit soort muziek sowieso maar moeilijk kon luisteren. Volop in de metal dus alles moest harder en lomper haha. Ik kocht 'm puur omdat ie in de E-Street Band zat. Enfin, nu jaren later nog maar eens proberen dan. Mijn smaak is nu veel breder dus wie weet. Kan me herinneren dat het een nogal commercieel album is. Veel radiovriendelijke nummers. Althans, een poging daartoe. En over het algemeen weet ik daar wel raad mee. Heb 'm nog niet beluisterd dus zal er nog geen score aanhangen. Wordt vervolgd....