Agnostic Front - Dead Yuppies (2001)

Punk / Rock
Label: Epitaph

1. I Wanna Know (2:21)
  2. Out of Reach (2:02)
  3. Everybody's a Critic (1:16)
  4. Liberty (2:44)
  5. Club Girl (1:42)
  6. Uncle Sam (1:48)
  7. Urban Decadence (1:56)
  8. Love to Be Hated (2:13)
  9. No Mercy (1:34)
  10. Politician (2:08)
  11. Pedophile (2:28)
  12. Alright (2:32)
  13. Dead Yuppies (2:47)
  14. Standing on My Own (1:45)
avatar van Dielie
de witte band met de zwarte tekst door de cover is volgens mij niet origineel hoor

avatar van aslan
aslan (crew)
ik dacht van wel; kan zijn van niet natuurlijk

avatar van Dielie
hmm, ik kan ook verkeerd zijn, op allmusic staat deze hoes, op google overwegend zonder die tekst erdoorheen, heb de cd ook al gezien (ook zonder die tekst) en op artistdirect staat ie dan weer met "tekst", mss een heruitgave ofzo?

ahja

sxesven
Om dan maar maanden na dato de knoop door te hakken, de witte band hoorde eigenlijk niet bij de hoes maar is na 11 september toegevoegd om verkeerde associaties de kop in te drukken, aangezien het natuurlijk allemaal nogal verkeerd kon overkomen.

En met betrekking tot het album dan maar - vond deze destijds verrassend aardig, lekker hard, ruig en snel zoals een hardcore plaat dient te zijn (in tegenstelling tot de twee platen hiervoor). Desalniettemin geen hoogvlieger. 3*

Aardige CD. Verlaat wel veelvuldig het pad van de hardcore en gaat regelmatig richting punkachtig. Dat is niet helemaal mijn ding.