Future Breeze - Why? (1997)

Duitsland
Dance
Label: Motor

1. Keep the Fire Burning (6:12)
  2. Why Don't You Dance with Me? (5:19)
  3. Illusion (5:04)
  4. Fire in My Heart (6:38)
  5. Read My Lips (5:57)
  6. No Need (4:52)
  7. Words (8:57)
  8. Islamic Nights (8:02)
  9. Feel (7:23)
  10. Fairytales of Darkness (11:30)
  11. Phunkment (6:35)
avatar van monique
er staat op dit album maar 1 goed nummer en dat is why don't you dance with me,de rest valt zwaar tegen

avatar van Peejay
Ik heb deze ceedee reeds vanaf '97 in mijn bezit en ben er nog steeds tevreden over. Nummers als Keep the fire burning, Why don't you dance with me, Illusion, No need, Words en Islamic nights zijn zeer zeker de moeite waard. Het album laat naast trance oa ook de genres ambient, phunk en techno horen.

avatar van musicfriek
Pfff, wat een classic blijft Why Don't You Dance with Me toch.. Krachtige danceplaat die anno 2008 nog steeds als een huis staat. Had Sash nou iets met dit project te maken? Vind de muziek wel veel van elkaar weg hebben. Ook opvolger Keep the Fire Burning vind ik een prima plaat.

avatar van RogerV
Niet onaardige mix van Duitse rave en eurotrance van die tijd. Hoewel de muziek duidelijk te lijden heeft gehad door de tijd. Het heeft zijn kracht her en der een beetje verloren. Duidelijk een B-danceact historisch gezien.

Heel goed is trouwens het ambient-probeersel Words. Daarin staan ze hun mannetje.

avatar van behangplakker
Absolute topper is voor mij toch wel Read My Lips, heerlijk acid plaatje dat ondergesneeuwd wordt door de bekendheid van onder andere Why Don't You Dance With Me