Hate - Solarflesh (2013)

Alternatieve titel: A Gospel of Radiant Divinity

Polen
Label: Napalm

1. Watchful Eye of Doom (3:19)
  2. Eternal Might (6:07)
  3. Alchemy of Blood (4:57)
  4. Timeless Kingdom (5:32)
  5. Festival of Slaves (4:33)
  6. Sadness Will Last Forever (7:09)
  7. Solarflesh (5:36)
  8. Endless Purity (5:42)
  9. Mesmerized (1:10)
  10. Hatehammer * (4:08)
  11. Venom * (4:16)
  12. Fall of All Icons * (5:09)

avatar van Don Cappuccino
Ik heb Solarflesh net voor het eerst gehoord en ik ben er niet razend enthousiast over. Het begin is veelbelovend maar daarna blijft het echt te veel in hetzelfde hangen. Dan is een speelduur van 50 minuten echt te lang. Dit is Death Metal zoals Behemoth het ook maakt maar die zijn toch een stuk beter. Erebos vond ik wel erg sterk, die is iets gevarieerder. De bonustracks voegen helemaal niks toe aan het album. Maar ik ga hem nog meer beluisteren.

avatar van niels94
Een album dat lekker doorraast en fijn wegluistert, maar wat mij betreft ook niet zoveel bijzonders is. Hier kun je een uitgebreidere mening lezen op KindaMuzik.

avatar van Lau1986
Solarflesh is een aardig album geworden. Het album haalt het echter niet bij de vorige plaat, Erebos. Het probleem zit vooral in de variatie in het album. Het wil echter niet zeggen dat deze plaat matig is. Dat zeker niet. Het gitaarwerk is vaak erg goed. Leuk plaatje, zeker voor diegene die van Behemoth houden.