Kyle - Kyle (1973)

1 stem

Label: MGM

1. She Brings Sunshine (3:12)
  2. Summer Days (2:02)
  3. The Wrong Song (4:15)
  4. Red, White and Blue (3:38)
  5. Prelude to Stoney Road (4:42)
  6. Stoney Road (4:59)
  7. Dreammaker (3:51)
  8. Face the Music (3:59)
  9. She (2:25)
avatar van muziekobsessie
best bewaard geheim van de gehele popgeschiedenis!

Wat een ongelofelijk mooie plaat is dit. En geschikt voor een groot publiek. Beetje Jim Ford, beetje Barry Ryan, George Harrison gitaarloopjes maar vooral heel catchy en niet meer uit je kop te krijgen melodieen. Wall of sound liefhebbers zoals ik kunnen zich hierop uitleven. She brings sunshine, summer days, face the music en she zijn echte pareltjes zoals je ze niet meer vaak hoor vandaag de dag. En probeer maar is info te vinden over Kyle. Dit is de 2e plaat van de 3 die hij heeft gemaakt waarvan de 2e en de 3e gewoon kyle heten...

Vergeten meesterwerk!!!

BobbieMarley
Dat wil ik weleens horen, muziekobsessie. Waar is deze cd te koop? Ik ben aan te zoeken geweest, maar kon ik bij geen enkele online platenwinkel vinden.

BobbieMarley
Ga hem de komende tijd beluisteren, muziekobsessie, ben benieuwd of het ook mijn ding is.