The Slaves - Ocean on Ocean (2010)

Electronic

5. I'm in Heaven (6:17)
  6. Dokude (10:35)
avatar van essence
Chilly Willy.
Heerlijke relaxplaat met psychedelische synthesizerexploraties. Heel gelaagde soundscapes nemen je mee naar een plaats waar je graag verdwaalt. Waar dat dan ook mag zijn. Ergens tussen slapen en waken. Mijn twilight zone noem ik het graag.
En in 'tha zone' zal je ook echo's van shoegaze horen. En drones.
Sterk werk dat op zich een solide eenheid vormt. De plaat sluipt ongemerkt van nummer naar nummer. Traag, met op het eerste gevoel slechts lichte veranderingen in structuur en melodie.
Deze plaat zal me in de toekomst nog vele malen helpen om een corpulente maaltijd te verteren. Zo in de zetel op een druilerige zondagmiddag. Allen daarvoor al bedankt aan The Slaves.