Eternal Tears of Sorrow - A Virgin and a Whore (2001)

Finland
Label: Spinefarm

1. Aurora Borealis (5:05)
  2. Heart of Wilderness (3:40)
  3. Prophetian (5:22)
  4. Fall of Man (4:57)
  5. The River Flows Frozen (5:48)
  6. The Last One for Life (5:00)
  7. Sick, Dirty and Mean (4:16)
  8. Blood of Hatred (3:13)
  9. Aeon (5:47)
  10. As I Die * (4:05)
  11. The River Flows Frozen [Acoustic Version] * (6:08)
avatar van sander.h
Heb dit album (blind) aangeschaft op basis van een goede recensie. Maar daar heb ik eigenlijk spijt van, ik heb de plaat tot nu toe maar 1x gedraaid en dan niet eens tot het einde. Ik zal dan nu ook geen stem uitbrengen. Misschien voor liefhebbers van het genre zeker een genietbare plaat, maar ik kan er persoonlijk niet tegen als een toetsenist een metalriff mee gaat spelen met een goedkoop hobo-geluid. En dat gebeurt met hier net iets te vaak. Misschien dat ik hem nog eens opzet als iemand mij daartoe weet te bewegen

africalove
Goed te genieten plaat soort van kruising Black/Death/Gothic, en leuk om weer eens na een tijdje te luisteren. Zeker niet verkeerd.