Mike Patton & Kaada - Romances (2004)

Avant-Garde
Label: Ipecac

1. Invocation (2:53)
  2. Pitie Pour Mes Larmes (5:31)
  3. Aubade (11:17)
  4. L'absent (3:04)
  5. Crepuscule (4:10)
  6. Viens, les Gazons Sont Verts (6:59)
  7. Seule (2:58)
  8. Pensee des Morts (4:37)
  9. Nuit Silencieuse (3:19)
avatar van HammerHead
Pfff, zit Mike Patton eigenlijk wel eens stil. Nog een side project van 'm dat ik moet gaan beluisteren. En aan tomahawk ben ik ook nog niet toegekomen.

avatar van The Scientist
Apart, maar ja, das wat we van Patton wel gewend zijn.. klinkt best lekker, vrij rustig ook.

Joy
ach ja, je heb adhd of je hebt het niet en asje het toch heb maak er dan gebruik van

Mike is blijkbaar niet bij te benen.
Ik ben nooit zo van de side projects. Het klinkt uiteindelijk toch altijd minder als de hoofd-act (in dit geval toch nog min of meer Faith No More). Alleen Josh Homme en Dave Grohl lijken daar vooralsnog in te slagen.

Joy
patton is faith no more toch alla ng voorrbijgestreefd

ten 1e bestaat de band al eeuwen niet meer, is het totaal andere muziek, en een totaal ander tijdperk

patton ontwikkeld zich tenminste, alle richtingen op

avatar van HammerHead
Hmm, bijna 2,5 jaar later en ik ben er nog steeds niet aan toe gekomen.

avatar van king_pin
Het duurde een tijdje voordat ik in dit project kon komen maar nu het eenmaal klikt draai ik het bijna elke dag! erg gave plaat dit!
De eerste helft is beter dan de tweede maar dat is meestal zo.
4 *

avatar van king_pin
Nog een halfje erbij want ik luister dit album best wel heel vaak, het is gewoon compleet uniek, niets dat er op lijkt en dat is knap in een tijd waar alles al gedaan is!