George Michael - Upper (1997)

Label: Virgin

1. Fastlove (Part II) (4:55)
  2. Spinning the Wheel [Forthright Mix] (4:42)
  3. Star People '97 [Radio Version] (5:42)
  4. The Strangest Thing '97 [Radio Version] (4:41)
  5. You Know That I Want To (4:36)
  6. Safe (6:57)
avatar van dynamo d
Deze EP werd in 1997 gereleased met het album Older en verkocht als 'Older & Upper'. Het bevat 3 nieuwe nummers: 'Fastlove (Part II)', 'Safe' en 'You Know That I Want To'.
Samen met 3 remixes, waarvan 'The Strangest Thing '97 de beste is, hoort dit tezamen met de albums 'Listen Without Prejudice Vol. I' en 'Older' tot het beste werk van George Michael. NB: ik ben absoluut geen Wham-fan maar solo is George Michael een uitstekend popmusicus.

avatar van Madonna
Niets nieuws heeft dit album, want al die nummers staan ook los op de CD-singles. Ik heb deze toen express niet gekocht want die nummers had ik al. Neemt niet weg...prima nummers..."Safe" is beautiful.

-3-

avatar van dynamo d
Madonna schreef:

-3-

Dit is geen album maar een EP en het is toch wel erg prettig dat alles wat op CD-singles separaat is uitgebracht en niet op een album staat, wel op Upper staat. Nummers als Safe, You Know That I Want To en Fastlove (part 2) mogen er echt zijn. Je merkt duidelijk dat George Michael toen in een sterke periode zat zoals ook blijkt uit het geniale album 'Older'.

avatar van rkdev
Madonna schreef:
Klopt niet helemaal. De versie van Fastlove Part II is anders dan op de single (een edit), deze duurt 4:55 en die op de single langer dan 9 minuten !