Prosthetic Cunt - Fuckin' Your Daughter with a Frozen Vomit Fuck Stick (2002)

Label: Primitive

1. Puny Earthlings (0:39)
  2. Banging That Girl (0:37)
  3. Coffee (0:19)
  4. Deadly Cottage (0:26)
  5. Bigger Boat Legged Women (0:14)
  6. Dog Got Knocked the Fuck Out (0:28)
  7. Good Knights (0:13)
  8. Hand Me the Fucking Keys (0:30)
  9. Space Jungle (0:32)
  10. Sputnik (0:35)
  11. Punish You Good (0:27)
  12. Oooooh I'm Dying (0:18)
  13. Lizard Death (0:10)
  14. Mosters and Wolves (0:30)
  15. Let's Be Friends (0:15)
  16. I'll Buy That for a Dollar (0:27)
  17. Kickin' My Ass (0:23)
  18. Puddle of Drool (0:15)
  19. Drink It (0:21)
  20. Hiding from the Normalities of Existance (0:32)
  21. Concentration (0:21)
  22. Doing Bad Things to Her Butt with My Mind (0:52)
  23. Food Stealing Funeral Crasher (0:31)
  24. A Lack of Wires Is Turning Me into a Troll (0:19)
  25. Automated Doody Stick Dispenser (0:28)
  26. Concrete Block Cunticide (0:43)
  27. Fuck Her in the Ass Punch Her in the Head (1:39)
  28. Year of the Insane 21520 (0:28)
  29. Raingin a Storm of Cconfusion (1:11)
  30. The Ants Wanna Eat the Freak (0:51)
  31. Mortal Cock Bat (0:54)
  32. They Come Out and Go on the Thing (1:14)
  33. Chocking on Human Cinder Shit (0:31)
  34. Vomit Stuffed Rectum (1:00)
  35. A Bowl Too Far (Smoking Piss Weed) (0:47)
  36. Completely Nubular Pointed Shoes (0:07)
  37. I've Got Freak Soup (1:02)
  38. A Few More Bars of the Retarded (0:40)
  39. Prehistoric Blunt (0:12)
  40. Ultra Maximizing in the Taj Mahal (0:47)
DutchViking
Laat me raden... Grindcore?

moviefreak#1
40 nummers met een totale lengte van 22 minuten

Ik ben vooral benieuwd naar het nummer "Completely Nubular Pointed Shoes" met een epische lengste van liefst 7 seconde. Na vier keer lezen kwam ik ongeveer op 4,5 seconde die ik nodig had om die titel uit te spreken. Toch benieuwd wat ze met die andere 2,5 seconde doen

avatar van Exfrozen
DutchViking, Fuck opgezocht bij de zoekfunctie?

Ik vraag me trouwens af hoe nummer 8 gaat, ik moest namelijk meteen denken aan de film The Usual Suspects.

Exfrozen schreef:
DutchViking, Fuck opgezocht bij de zoekfunctie?

Nee, ik was voor het hoeslink-spelletje op zoek naar een geschikt plaatje en had gezocht op 'stick'. Helaas is de link met het laatste hoesje in dat topic er niet echt

Ben zelf wel een liefhebber van drooljobs dus mijn voorkeur gaat uit naar Puddle of Drool.

Wat voor soort muziek maakt dit bandje eigenlijk?

avatar van Yak
Yak
Mierzoete liedjes over onbereikbare geliefden, met af en toe een ballad over hoe zeer ze van hun moeder houden. Denk ik.

DutchViking
Haha, de mannen van de gevoelige snaar

Ik had zelf ook al zo'n vermoeden, toen ik titels als Vomit Stuffed Rectum en Banging That Girl zag staan

avatar van aslan
aslan (crew)
onvergelijkbaar lekkere deuntjes

avatar van Fianosther
DutchViking schreef:
Laat me raden... Grindcore?

dat is precies wat ik ook dacht toen ik dit plaatje hier zag staan.

Gisteren gedownload en ik moet zeggen... het klinkt niet slecht Vooral Punish You Good en Banging That Girl zijn hoogtepunten op deze memorabele schijf

avatar van Hemdale
Inderdaad. Leuke side-project van de heren van Mortician. Lekkere goregrind.

Klik hier op eigen risico voor een voorproefje. Veel bands hebben trouwens tegenwoordig een profiel op myspace.com met wat mp3's en biography e.d., leuk.

Sietse
grappig...dit soort titels zijn altijd erg goed als je, je verveeld.

Broer Konijn
Bigger Boat Legged Women

Inderdaad, Bigger Boat Legged Women! Die was ik helemaal vergeten te vermelden in mijn vorige post

godlydevil7
Hemdale schreef:
Inderdaad. Leuke side-project van de heren van Mortician. Lekkere goregrind.

mortician heerst tenminste, dus zal ik hier ook achteraan gaan

lambf
Leuk, een beetje als Agoraphobic Nosebleed, maar toch wat minder goed, helaas.

Kenneth
Laatst eens uit nieuwsgierigheid opgezet en het viel me uiteindelijk niet tegen. Leuke muziek

avatar van Joy4ever
De titel van dit album is te ziek voor woorden. Jammer dat dit op MuMe staat. En nee, ik ben geen moraalridder..

Joy4ever schreef:

Ik geef je gelijk, Tom. Ziek.

avatar van Onderhond
Joy4ever schreef:

Zeg anders even wat over de muziek. Wat maakt het nu uit hoe zo'n album noemt

Geen idee waarom je geen moraalridder zou zijn.

Onderhond schreef:

Zeg anders even wat over de muziek. Wat maakt het nu uit hoe zo'n album noemt

Geen idee waarom je geen moraalridder zou zijn.

Dan maar een moraalridder. Ik denk dat Tom bedoelt dat hij normaal gesproken geen moraalridder is, maar dat dit wel iets te ver gaat..

avatar van Onderhond
Ja, wauw, een aanstootgevende titel. Bel de politie! Waar maak je je toch druk om

Laat de mensen die dit leuke muziek hebben rustig kletsen over het album ipv dit soort nonsens er door te gooien. Niemand die hier wat aan heeft.

avatar van Nicolage Rico
Sommige titels zijn uitnodigend, maar deze titel totaal niet.

Ik maak me verder niet druk hoor. Heb wel iets beters te doen.

Bovendien zijn teksten ook belangrijk voor de kwaliteit van een band. Ik vind deze titels erg slecht en simpel, dat zal met de "lyrics" niet anders zijn.

godlydevil7
Best wel een leuk en grappig bandje, ik heb ze nu eindelijk gehoord, en ze zijn wel 4 sterren waard.

avatar van bennerd
Onderhond schreef:

Eindelijk nog iemand die het zegt. Maar ja, de albums als deze zouden niet leuk meer zijn zonder dit soort posts
(Niet dat mijn post even nuttig is, maar kom )

nicoot
Damn, wat een schande voor de mensheid.

En ja, ik heb alle nummers op hun Myspace beluisterd, al-le-maal.

Ik zal maar niet stemmen zeker, of 't is van "Dude, laat dit toch over aan mensen die hier wel graag naar luisteren". Niet dat ik me dat ook maar in de verste verte kan inbeelden, maar soit.

avatar van bennerd
Reacties uitlokken... het blijft menselijk zeker?