Engel & Just - Walkman (2012)

Label: Engelland

5. Liefdewerk Oud Papier
  6. Generaties [Bass 'N Shaw Remix]

met Def P en Fotosynthese

Rene1979
Deze besteld wel tof dat ze dit gemaakt hebben!

avatar van Arrie
Ha, Herman is ook begonnen met rappen, zie ik.

avatar van Rhythm & Poetry
Herman houdt het bij zingen op dat nummer. Niet onverdienstelijk met een lekker Hoorns-accent. Ook ik heb de tape besteld, zal hem vandaag of morgen wel binnenkrijgen en heb daarom ook al een digitale link toegestuurd gekregen. Als liefhebber van Engel en Just kan ik niet anders dan deze tape ook weer sterk waarderen. Walkman is sowieso een van de beste tracks die dit duo ooit heeft gemaakt en nummers als Stad en Rewind geven mij een heerlijk gevoel. Je krijgt zo nog echt eens dat ouderwetse hiphopgevoel, zonder dat de beats gedateerd klinken. Ook de remixen zijn behoorlijk geslaagd (die beat van Inf is echt prachtig) en Liefdewerk Oud Papier was al mijn favoriete track op de Hiphopleeft-mixtape.

Rene1979
Echt een hele dope tape sluit me volledig aan bij Rob.