The Butch Cassidy Sound System - Butches Brew (2004)

1 stem

Reggae / Electronic
Label: Fenetik

1. Brothers and Sisters (4:35)
  2. Hear What I Say (3:04)
  3. Cissy Strut (3:03)
  9. Standing On (3:26)
  10. Butches Brew (4:54)
avatar van YoG
YoG
Fantastische moderne dubplaat van Michael Hunter. Hij heeft producties gedaan voor o.a. Jimmy Cliff, Lenny Kravitz, Marillion, het spel Grand Theft Auto ...ook bekend als Pablo met "Roll Call: 7am" en Do What You Gotta Do"

De dub is heel warm en melodisch, met af en toe een randje triphop. Dus liefhebbers van Nightmares On Wax zullen dit zeker waarderen. Alhoewel de Dub hier meer de boventoon voert.
Moeilijk te geloven dat dit allemaal uit het hoofd van 1 gozer komt. Met name de eerste paar nummers klinken heel erg 70s, 80s, bespeeld door een goed ingespeelde band. De composities worden bijna nergens strak, koud of digitaal

Wat sampletjes staan op de site
Releases - butchcassidysoundsystem.com
beetje omlaag scrollen..