The Durutti Column - Circuses & Bread (1985)

Label: Factory

1. Pauline (2:51)
  2. Tomorrow (4:06)
  3. Dance II (5:43)
  4. Hilary (3:17)
  5. Street Fight (4:04)
  6. Royal Infirmary (4:22)
  7. Black Horses (8:42)
  8. Dance I (5:01)
  9. Blind Elevator Girl (10:18)
avatar van sherpa
Vini Reilly had de bijnaam "het zieligste jongetje van Engeland". Gaat naar verloop van tijd op je zenuwen werken.

avatar van reptile71
Deze hoes is van een cd-reissue uit 1993, origineel is anders. Het originele album uit 1985 heet Circuses and Bread.

avatar van Mjuman
reptile71 schreef:

Indeed en het is ook geen Factory release, maar Factory Benelux (fbn 36) - ik heb een oud bibliotheek-exemplaar,uit een één-eurobak gevist. Plaat is perfect, hoes niet.

Tomorrow een van de beste nummers ooit gemaakt !

avatar van Chameleon Day
Dat is een stevig statement. Zeker één van Vini's beste nummers, dat wel. En een nummer waarop zijn zang wonderwel past! Dat kun je van veel andere nummers niet zeggen. Een begenadigd zanger is hij niet.