Jeanette Hubert - On the Run (2012)

1 stem

Duitsland
Label: Ozella

1. Always Perfect (3:22)
  2. On the Run (4:07)
  3. Honeypie Baby (3:15)
  4. Letters to the Moon (3:51)
  5. Mind My Garden (3:35)
  6. Freddy Song (4:51)
  7. My Favourite Story (3:48)
  8. Bullet (4:12)
  9. See Me (4:14)
  10. Rusty Hug (4:07)
  11. True (4:15)
  12. Waiting for the Rest (4:22)
avatar van lebowski
Jeanette Hubert is een singersongwriter uit Berlijn. Haar debuutalbum ontstijgt toch wel het gros van de vrouwen met gitaar-cd’s, die de laatste jaren de markt overspoelen. Haar stem is erg goed, maar dat geldt ook voor de composities en al helemaal voor haar geweldige band. Op een of twee wat anoniemere tracks na stuk voor stuk sterke, pakkende liedjes, met een jazzy, bluesy feel (luister eens naar Rusty Hug), maar dan van de zomerse soort. En als het fraaie slotnummer de prelude is van de opvolger, dan schrijf ik me bij deze al in. 4*