Hardcore Superstar - C'mon Take on Me (2013)

Zweden
Label: Nuclear Blast

1. Cutting the Slack (2:11)
  2. C'mon Take on Me (2:51)
  3. One More Minute (4:08)
  4. Above the Law (4:23)
  5. Are You Gonna Cry Now (4:15)
  6. Stranger of Mine (4:55)
  7. Won't Take the Blame Pt. 1 (3:46)
  8. Won't Take the Blame Pt. 2 (Sect Meeting) (1:45)
  9. Dead Man's Shoes (3:48)
  10. Because of You (3:31)
  11. Too Much Business (4:36)
  12. Long Time No See (5:52)
avatar van Lau1986
Mijn kennismaking met deze band en dat is een verdomd fijne! Vanwege de naam dacht ik altijd dat de band totaal andere muziek maakte, maar dit is heerlijke rock 'n roll in de stijl van Mötley Crüe. Vooral Above the Law en Too Much Business vind ik heerlijk. Lekker album en ik ga opzoek naar ouder werk!

avatar van vielip
Zeker een te gek plaatje dit. Ik heb jaren geleden ook al eens een album van ze geprobeerd maar dat vond ik niet super. Ook niet slecht maar het stak er niet echt bovenuit op de één of andere manier. Met dit album is dat dus wél het geval. De nummers zitten net even wat beter en doordachter in elkaar vind ik. Helaas gaat het concert samen met Buckcherry op 7 december in de Melkweg niet door

avatar van vielip
Vandaag weer eens aan het luisteren. Toch wel een erg vet album hoor! Elk nummer zit prima in elkaar en de balans tussen snelle beukers en ballads is prima zodat er een heerlijke flow ontstaat. Fijne productie ook. Ik gooi er een halve * bij op.

avatar van AOVV
Frisse plaat van Hardcore Superstar, toch alweer een pak beter dan hun vorige. Vooral het Won't Take the Blame-tweeluik (al begrijp ik niet goed waarom ze dat nummer hebben opgesplitst) is erg goed, maar daar blijft het zeker niet bij. De twee singles, One More Minute en Above the Law zijn best pittig en zorgen mee voor die frisse sound, en Long Time No See is een lekkere ballad om mee af te sluiten. Onderweg zijn we ook nog wat sprankelende gitaarsolo's tegengekomen, wat bij deze band meestal een goed teken heeft.

En dat wordt op C'mon Take on Me met verve bevestigd. Deze zet ik toch bij hun beste drie!

3,5 sterren