Complete Failure - The Art Gospel of Aggravated Assault (2012)

1 stem

Uitgebracht in eigen beheer

1. Mind Compf (2:31)
  2. Errant Social Mile Marker (2:06)
  3. The Art Gospel of Aggravated Assault (1:37)
  4. Head Hanger to Be (1:38)
  5. Drag Migrator (2:29)
  6. Exitist (1:59)
  7. Defenseless Mechanisms of Self Inflicted Heart Break (1:00)
  8. Disinvictus (1:39)
  9. Hero of the Church Herd (4:07)
  10. The Unlove Overhue (2:37)
avatar van B.Robertson
Ik neem aan dat die eigen beheer-uitgave zo'n typisch geval is van eerst zelf op Bandcamp zetten, vooruitlopend op een fysieke release, want mijn CD-uitgave werd verzorgd door Season of Mist. Wordt groots aangeprezen dmv. een sierlijke sticker en aangeraden als je van Brutal Truth, Pig Destroyer, Nasum, Rotten Sound en Misery Index houdt. Laatstgenoemde ben ik niet echt bekend mee, maar dit Complete Failure kan de test der kwaliteit met de rest doorstaan. Grindcore met de nodige variatie waar de nadruk niet echt op continue hoge snelheden lijkt te liggen. Album laat je wel met een gevoel van nu al uit achter, want 22 minuten is aan de korte kant voor meer vooruitstrevende grindcore, waar je met het normale beuk- en geselwerk bijvoorbeeld wel genoeg hebt aan een potje My Minds Mine van een kwartier. Drie keer gehoord nu en voor de verandering de jewel-case in ongehavende staat ontvangen, wat niet altijd vanzelfsprekend is bij Dodax.