Rotting Christ - Katá Ton Daímona Eautoú (2013)

Alternatieve titel: Do What Thou Wilt

Griekenland
Label: Season of Mist

1. In Yumen-Xibalba (6:24)
  2. P'unchaw kachun-Tuta Kachun (4:44)
  3. Grandis Spiritus Diavolos (5:52)
  4. Κατά τον δαίμονα του εαυτού (4:52)
  5. Cine Iubeşte şi Lasă (5:58)
  6. Iwa Voodoo (4:36)
  7. Gilgameš (4:02)
  8. Русалка (4:33)
  9. Ahura Mazdā-Aŋra Mainiuu (4:44)
  10. Χ ξ ς' (5:46)
avatar van Don Cappuccino
Aealo vond ik echt teleurstellend na Theogonia. Het openingsnummer van deze plaat is inmiddels legaal en gratis te downloaden op de website van Season Of Mist. Ik vind het een erg sterk nummer wat mij erg benieuwd maakt naar de complete plaat.

avatar van Don Cappuccino
En weer zitten de sterkste nummers aan het begin van het album. Kata Ton Daimona Eaytoy vind ik zwaar tegenvallen, op sommige momenten is het album heel eentonig. Sommige nummers lijken heel erg op elkaar en ze zijn voorspelbaar. Dit gaat geen hoge beoordeling worden.

avatar van Von Helsing
Ik vind hem ook erg tegenvallen. De nummers klinken nagenoeg allemaal hetzelfde. Iwa Voodoo vind ik eigenlijk nog het beste nummer.

Deranged
One to avoid zo te zien.

avatar van nojob
ondergewaardeerd