Strangeways - Age of Reason (2011)

Label: Dangerous Dog

1. The Sentinel (4:18)
  2. Run (6:27)
  3. Playin' It Over (5:12)
  4. As We Fall (6:31)
  5. Call (5:28)
  6. End of the Day (4:50)
  7. Alive Again (5:15)
  8. Silver Moon (7:18)
  9. Frozen (5:26)
  10. Long Road (3:54)
Ozric Spacefolk
Geen stem, geen bericht, niets bij deze plaat.

Laat ik dan maar het eerste balletje opgooien. Lekkere plaat, erg onderhoudend, misschien wat saai en wollig. Maar dat drukt de pret niet. Het is gewoon ouderwets goede melodieuze rock. Erg vergelijkbaar met het oude werk, maar toch wat minder spetterend.

Terry Brock zingt wel nog steeds waanzinnig goed.

avatar van milesdavisjr
Ozric Spacefolk schreef:
Geen stem, geen bericht, niets bij deze plaat.

Terry Brock zingt wel nog steeds waanzinnig goed.

Op het eerste gehoor inderdaad wat langdradig en ouderwets. Het is allemaal wat rustiger in vergelijking met de andere drie platen waar Terry Brock op meezingt maar wat heeft deze man toch een geweldige stem. Op een nummer als As We Fall komt dit uitstekend tot uitdrukking. Het nummer duurt eigenlijk te lang, is niet spetterend en voegt op het eerste gehoor niets toe. Maar Brock tilt het naar een hoger niveau. Frozen en The Sentinel geven de schijf nog wat pit. De plaat is geen terugkeer naar het geweldige Walk in the Fire maar zou wel op meer erkenning mogen rekenen wat mij betreft.