Friska Viljor - Remember Our Name (2013)

Zweden

9. Until the End
  10. Flageoletten
  11. Remember My Name
avatar van Mctijn
Zweedse party-folk Altijd een feest om een keertje naar te luisteren, maar nooit geschikt voor veel luisterbeurten.

avatar van arcade monkeys
Zeer fijn plaatje, het wordt ook beter naar het einde toe. In het begin stoor ik me wat aan de hoge stemmen maar dat euvel wordt verholpen.

avatar van Sparks
Deze mannen gisteren live gezien in de Vera in Groningen. Kende hun muziek vooraf eigenlijk niet tot nauwelijks. Goed voorbeeld van hoe erg een band mee kan vallen.
Tjonge wat hebben deze mannen een energie. Een genot om naar te kijken. In tegenstelling tot sommige andere artiesten, straalden de hele band 1 grote lach uit naar het publiek en een lach is aanstekelijk. Ze wisten het publiek te overtuigen met hun tamelijk bescheiden, ondeugende, zweedse act en kwamen tot 3 keer toe terug het podium op omdat het publiek en zeker ook zijzelf, er geen genoeg van konden krijgen.
Dikke aanrader deze groep eens te bezoeken!

Telamon
Mooi om te horen! Straks ga ik ze zien in Bitterzoet. Hopelijk zijn ze dan ook zo enthousiast.

Sinds ik ze bij toeval ontdekt heb in 2006 (da's alweer lang geleden...) volg ik ze, en pik ik elk jaar wel een concertje van ze mee. Altijd een feest!

Hoewel elk album wel op de vorige lijkt, zitten er ook telkens wel weer leuke pakkende nummers tussen. Toch knap. In Duitsland zeer populair trouwens.