Lamb - Best Kept Secrets (2004)

Alternatieve titel: The Best of 1996-2004

9. Heaven (5:00)
  10. One (4:15)
  11. Gabriel (4:18)
  12. Angelica (3:44)
  13. Til the Clouds Clear (4:27)
  14. Wonder (5:16)
  15. Please (4:35)
  16. Stronger (3:15)
Prima overzicht! Het debuutalbum blijft echter onovertroffen. 4,5 ster voor deze verzamelaar inclusief dvd met clips.

avatar van Marmelstein
Ik heb deze eigenlijk gekocht voor de DVD met clips. Helaas zie je deze nooit (meer) op TV.
Daarnaast heeft het ook nog eens de mooiste en beste Lamb-nummers op de CD staan.
Ideaal voor de fan en de casual listener.

avatar van Ryan
Uitstekende selectie uit de discografie van Lamb plus een leuke DVD.

avatar van Pittaman
Damn, hier was dat zonder dvd

avatar van shimahero
I started with 3 stars, but It hasn't gotten stronger in the meantime.

avatar van matthijs
Biezonder sfeervolle speelse clips. Ik kende Lou al van een foto maar haar zien te bewegen maakt haar extra aantrekkelijk, hoe ze kijkt, danst, lacht. En maakt de soms wat serieuze muziek weer wat persoonlijker.

matthijs schreef:

Ha HansVon, dank voor je 'like' na 6 jaar! Inmiddels Lou 2 x live gezien, een keer solo (in een kerk) en 1 met Lamb, beide keren verpletterend goed!

avatar van HansVon
Hahaha.... sorry Matthijs.... was niet als 'like' bedoeld. Stond vanmiddag in Plato Utrecht cd'tjes uit te zoeken en bekeek dit album op mijn mobieltje bij MM. Moet per ongeluk jouw berichtje geliked hebben . Heb 12 albums uit de 2handsbak gescoord. Zal deze als eerste beluisteren. Goedmakertje

HansVon schreef:
Hahaha.... sorry Matthijs.... was niet als 'like' bedoeld.
Zo maak je onbedoeld vrienden !

avatar van HansVon
Haha ja.
Maar wat album betreft - dvd brengt waardering niet echt omhoog - valt het me toch wat tegen.
Zang is goed, maar komt niet zo bij me binnen. Ega is meer enthousiast, maar mag geen punten geven