Popstrangers - Antipodes (2013)

Nieuw-Zeeland

8. Roy Brown
  9. 404
  10. Occassion
avatar van Pinsnider
Als ik PopMatters moet geloven is dit een nieuw ijkpunt in de muziekgeschiedenis. Ik vind het hier echter nog vrij rustig bij een plaat dat een dergelijk etiket opgeplakt heeft gekregen. Kan er ook nergens iets luisterbaars over vinden. Weet iemand of dit echt zo bijzonder is..??

avatar van Raconteur
daar zullen meerdere luisterbeurten uitsluitsel over moeten geven, maar slecht klinkt het zeker niet.

avatar van Raconteur
goede nummers, maar het baanbrekende zie ik er niet van in. Desalniettemin een aanrader.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Ik moet zeggen dat dit vrij interessant klinkt gaat in de rotatielijst

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Bijna jaar later een beoordeling, lekker album met een mix van 60's en rock zoals meerdere bands dit hebben gedaan de afgelopen 2 jaar. Dit is iets meer heavy en daardoor ook meer een eigen smoel. De punk zit er nauwelijks in. Full Fat en Heaven zijn wel heel erg vet. Dit is een plaat voor mij die tegen de 4,5 aanhijgt.
Over een maand zie ik ze live en dan ben ik benieuwd hoe dit dan staat.

Fijn album