Helmut Lotti - Mijn Hart & Mijn Lijf (2013)

Belgiƫ
Label: Piet Roelen

1. Je Lijf Is Als een Vuur (3:53)
  2. Angst (5:34)
  3. Tegenstrijd (3:35)
  4. Ik Schrijf Je Neer (3:13)
  5. Eeuwig Duet (3:03)
  6. Hoera, Ik Ben een Ster! (3:32)
  7. Veel Te Doen (3:09)
  8. Voed Mij Op (3:36)
  9. Kom Terug (3:17)
  10. Als Jij Er Niet Bent (2:43)
  11. Mijn Hart en Mijn Lijf (5:41)
  12. Roofdier (3:49)
avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Gedaan met de covers: enkel nog maar eigen werk, in een productie van Stef Kamil Carlens.

avatar van Kronos
Niet dat ik denk dat er veel mensen op zitten te wachten (ikzelf alvast niet), maar het album is hier te beluisteren.

Is toch wel compleet anders, dus zeker niet direct afschrijven, Eerste track doet me denken aan de openingstrack van "True Blood"...

avatar van goldendream
Werd dus een heuse flop. Kan me niet ontdoen van een beetje leedvermaak. Zo'n blaas die zich rijk boerde met covers.

avatar van rafke pafke
De man werd bij de zogeheten serieuze muziekliefhebber verguisd om zijn covers en versies van klassieke werken e.d. Ook aan mij waren al die zaken niet besteed. Maar verder vind ik Lotti wel een toffe peer. Grappig en intelligent.

Een beetje jammer dat hij nu door dezelfde mensen opnieuw wordt neergesabeld, maar nu dan omdat hij het waagt het verleden achter zich te laten en voluit te gaan voor eigen werk. Ik heb slechts enkele nummers gehoord en die klonken vond ik best interessant. Maar zijn verleden speelt hem parten denk ik. Ik hoop echter dat hij deze lijn op toekomstig werk verder zet.