Ted Nugent - Penetrator (1984)

Label: Atlantic

1. Tied Up in Love (4:23)
  2. (Where Do You)Draw the Line (3:25)
  3. Knockin' at Your Door (3:53)
  4. Don't You Want My Love (3:30)
  5. Go Down Fighting (4:42)
  6. Thunder Thighs (4:07)
  7. No Man's Land (3:24)
  8. Blame It on the Night (4:13)
  9. Lean Mean R & R Machine (3:56)
  10. Take Me Home (5:04)
avatar van iggy
Ted zijn carriere zat duidelijk in de slop. Ted dacht al die so called aor bands(survivor foreigner journey enz) halen de ene hit naar de andere. Dus ik ga ook die kant op. Opeens nemen de toetsen het guitaar werk grotendeels over. En dat had ome ted beter niet kunnen doen. Thunder thighs/no man's land is de oude ted. Tied up in love aardig net als draw the line. De rest mmwaaa niet echt

avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Mwah, ik had best lage verwachtingen gezien het huidige gemiddelde (2,66 op 06/01/2015) maar onlangs heb ik deze op vinyl kunnen kopen. Omdat ik toch wel graag tegen de stroom in zwem - wat soms best vermoeiend kan zijn - zeg ik dat het mij meevalt. Bedenkingen heb ik wel bij Blame It on the Night en Take Me Home. Er staan toetsen op? Dat klopt maar de overhand nemen doen ze toch niet. Vuurwerk staat vooraan deze plaat en Ome Ted kan best nijdig uit de hoek komen op zijn gitaar. Natuurlijk neem je erbij dat hij meestal over zijn twee hobby's zingt: vrouwen en jagen. Natuurlijk neem je erbij dat het een echte redneck is. Vrijheid, blijheid.

avatar van Brutus
0,5
Wat een bagger. Ik dacht dat er na State Shock niet nog een slechter album kon komen.
Daar heb ik me in vergist. Het lijkt op sommige nummers wel dat Michael Jackson zingt.

Afgrijselijke plaat.

avatar van Kronos
Brutus schreef:
Het lijkt op sommige nummers wel dat Michael Jackson zingt.

En wat een afgrijselijke zanger is dat wel niet zeg!

Guitars & Wings
Kronos schreef:

En wat een afgrijselijke zanger is dat wel niet zeg!

Brian Howe is hier wel wat misplaatst als zanger, maar in (latere) bad company was ie wel goed te doen

avatar van Kronos
Wel wat misplaatst, dat moet je toch eens uitleggen.

Jij vindt dat misschien, maar dat is wat anders.

avatar van Supersid

Mijn God ja! En nog geen klein beetje...

avatar van Pitchman
Iets verhoogd qua sterretjes. Deze plaat klinkt eigenlijk niet eens zo slecht. Als je er maar even voor gaat zitten. Brian Howe heeft een geweldige stem. Kan volgens mij zo in Foreigner. Af en toe denk ik dat ik naar een wat steviger Foreigner luister. Maar dat bedoel ik als compliment. Maar ik wil naar Ted Nugent luisteren. En die is toch wel wat onzichtbaar en ondergesneeuwt op dit album. Tied up in Love , Draw the Line en Thunder Thighs zijn best oke , maar het is middelmaat troef , ook omdat we weten hoe Uncle Ted in vorm een topper is en keihard kan rocken.

avatar van Rockfan
Een stevige variant van Foreigner.

Niks bijzonder maar zeker niet onaangenaam.

Ome Ted bewijst hier dat hij zeker wel kan spelen.