Miilkbone - Da Miilkrate (1995)

Label: Capitol

1. No Gimmicks (2:07)
  2. Ghettobiz (3:44)
  3. Keep It Real (3:43)
  4. Mindgamez (4:05)
  5. Traffice Jam (1:00)
  6. Move Wit' Da' Groove (3:48)
  7. How Ya Like It? (3:09)
  8. Freestyle (0:49)
  9. Set It Off (3:20)
  10. Where's Da' Party At? (3:11)
  11. Murder Verbs (4:17)
  12. Fast Cash (0:35)
  13. Kids on the Ave (3:30)
  14. Check Me Out (3:31)
  15. Bamma Fam (1:10)
  16. Ketchrek (3:36)
  17. It Ain't the Same (4:23)
  18. 2 All Y'all (3:50)
  19. Keep It Real [Remix] * (3:15)
Harco

avatar van snoopy
Keep It Real is zeker een classic en het hele album is gewoon dope maar toch is het schandalig dat niemand deze rapper kent behalve ik dan.

avatar van Stapler
En Harco en ik binnenkort misschien ook.
Wat voor soort stijl is dit?
Beetje Mobb Deep-achtig?

avatar van snoopy
Nee het is gewoon echt Hip-Hop (Underground Style) net als Lords of the Underground of Smif-n-Wessun zeg maar.

Harco
Smif-n-Wessun vind ik anders nog redelijk vergelijkbaar met Mobb Deep.

avatar van Verbston
Weet iemand welke uitgave van deze cd de remix van 'keep it real' erop heeft staan???

Ik vind tot nu toe alleen maar cd's met 18 nrs erop...

avatar van Verbston
Ik ben er eindelijk achter! Nadat ik in een recensie op Amazon.com had gelezen dat de USA pressing Keep It Real (remix) als verstopte bonus heeft, heb ik hem gelijk gekocht.
En het klopt! De remix van Keep It Real komt braaf als nummer 19 aan het einde van de cd, terwijl de hele track nergens in of op het artwork genoemd wordt.
En wat is de remix hard!

Rene1979
Uiteraard een classic. Tijdje niet gehoord.

avatar van Harderwiek
Wat is dit hard