Josh Rouse - The Happiness Waltz (2013)

Label: Yep Roc

1. Julie (Come Out of the Rain) (2:44)
  2. Simple Pleasure (3:36)
  3. It's Good to Have You (4:18)
  4. City People, City Things (4:02)
  5. This Movie's Way Too Long (3:24)
  6. Our Love (4:22)
  7. A Lot Like Magic (3:15)
  8. Start Up a Family (3:18)
  9. The Western Isles (3:46)
  10. Purple and Beige (4:39)
  11. The Ocean (4:03)
  12. The Happiness Waltz (3:02)
avatar van keijzm73
Geen groot fan van de man, maar ik moet toch al zijn albums luisteren. Zijn debuut 'Dressed Up Like Nebraska' is goed. Ook '1972', 'Nashville' en 'Subtitulo' bevallen me goed. Maar kan me herinneren dat ik zijn vorige project 'Josh Rouse and the Long Vacations' en het album daarvoor; 'El Turista' echt helemaal niets vond.

'The Happiness Waltz' vind ik dan wél weer leuk! Waarschijnlijk ook omdat ik lente wil. En daar speelt dit album wel wat op vooruit... 'Simple Pleasure' .

avatar van Thomas86
Idd een heerlijk lenteplaatje. Het eerste liedje van deze cd is een Josh Rouse klassieker (a la Sad Eyes) in de dop!

avatar van keijzm73
Hoorde het al direct bij eerste keer luisteren. Maar nu ook weer. Album met een hoog 'Jason Mraz' gehalte. Niet erg hoor. Voorheen had Josh ook al nummers die daar naar neigde, maar nu zo'n beetje een heel album vol! Wel erg fijn op dagen als deze (eerste lentezon van het jaar, met dubbelde getallen op de termometer).

avatar van MoKnows
Blij dat Josh weer terug is met een goede cd, na twee zeer matige voorgangers. Terug naar het geluid van zijn vroegere albums. De beste nummers zijn Julie, This Movie's Way Too Long en A Lot Like Magic. Heerlijke zonnige en aanstekelijke muziek. Je kunt horen dat ie in Spanje is opgenomen.

Zwan
Wat is er mooier op een zwoele zomeravond dan het draaien van Josh Rouse. Julie come out of the rain...

woordenaar
keijzm73 schreef:
Echt waar? Van Jason Mraz krijg ik uitslag, terwijl ik hier wel naar kan luisteren zonder te krabben (op een herfstdag, met dubbele getallen op de thermometer )