The Small Faces - All Or Nothing (2004)

Label: WSP

6. Afterglow [Of Our Live]
  7. I'm Only Dreaming
  8. The Autumn Stone
  9. Mad John
  10. Yesterday, Today & Tomorrow
  11. Feeling Lonely
  30. Rollin' Over
  31. Eddie's Dreaming
  32. Green Circles
tondeman
is dit wel de goede hoes? mijne is namelijk anders

avatar van steven
ik weet het niet van de hoes , de muziek is iig geniaal!!

tondeman
Ja, een erg fijne collectie al moet ik zeggen dat er ook een raffel liedjes ontbreekt.
Toch 8 (!) euro op bol.com is zeker niet te veel voor 32 liedjes.

avatar van Toon1
Van the Small Faces moet je gewoon de twee albums "Ogden's Nut Gone Flake" en "Small Faces" kopen. Best Ofs zijn te vermijden .

tondeman
Het beste zou zijn als er gewoon een colletie kwam die het hele werk omspant, inclusief alle b-sides en het 1862 album.

tondeman schreef:

Inderdaad. Maar je hebt toch ook nog "The Autumn Stone" waar b-kantjes en niet-album singles op staan? En wat bedoel je met 1862?

tondeman
Het album wat uit zou komen na Ogden's Nut en wat vlak voor release gecancelled werd, zie deze link: http://www.peom.co.uk/whambam.html

tondeman schreef:

Oh daar had ik nog nooit van gehoord, bedankt voor de link!

top collectie, zeer prettig geluid.

Dat 1862 album zou trouwens een alleraardigst plaatje zijn geworden, met o.a.:

The Autumn Stone
Call It Something Nice
Don't Burst My Bubble
Red Balloon
Collibosher
Wide Eyed Girl on the Wall

en natuurlijk Wham Bam Thank You Ma'am.

EVANSHEWSON
Toon1 schreef:

Ok; Toon1, ok, je noemt de 2 beste albums, maar daarnaast kun je toch best ook nog hebben :

en ook dus nog :

Dan heb je toch een GOEDE verzamelaar erbij, want dit bandje had echt heel veel power en maakte gewoon geen muziek waar je bij dreigde in slaap (Katie Melua : ) te vallen!

avatar van LucM
Ik heb een nog volledigere compilatie nl. "Ultimate Collection" met maar liefst 50 nummers.
Rauwe energieke rock brachten the Small Faces. Veel hitsingles scoorde deze formatie in de periode 1965-1969 waarvan ik "Itchycoo Park" (meer psychedelisch getint), "All Or Nothing", "Lazy Sunday" en "Tin Soldier" de beste vind.

Een tip : van heel wat bands zijn meer compilaties uitgebracht dan reguliere albums, die moeilijk of niet meer te verkrijgen zijn. Koop steeds de meest volledige compilatie. Op http://www.allmusic.com kun je alle albums van de desbetreffende band raadplegen.

Pieter Paal
Je moet gewoon 'Small Faces', 'From the beginning' en de 3 CD-box 'The Immediate album collection' (met daarin de albums 'Small Faces (First Immediate album)', 'Ogdens' Nut Gone Flake' en 'The autumn stone') aanschaffen.