Trust - Paris by Night (1988)

Alternatieve titel: Live

Frankrijk
Rock / Metal
Label: Celluloid

1. Paris by Night (4:21)
  2. Sors Tes Griffes (5:23)
  3. Les Templiers (3:10)
  4. Paris (6:25)
  5. Saumur (5:55)
  6. Instinct de Mort (4:23)
  7. Antisocial (7:37)
  8. Par Compromission (4:07)
  9. I Shall Return (5:31)
  10. Marche Ou Crève (4:27)
  11. Fatalité (5:14)
  12. Ton Dernier Acte (7:45)
  13. Au Nom de La Race (3:20)
  14. L'Elite (7:02)
avatar van Sir Spamalot
Sir Spamalot (crew)
Niet alleen bekend van de nummers Les Sectes en Antisocial welke nog door Anthrax werden gecoverd maar voor mij nog bekender door de sociaal bewogen en charismatische frontman Bernard "Bernie" Bonvoison. Hier gaat het om opnames van 24 en 25 september 1988 tijdens het Monsters of Rock Festival in Parijs Bercy met een dankbaar en vaak heel levendig publiek.

avatar van Larzz
Lekkere vette en sfeervolle live plaat van deze te gekke Franse hard-rock band. Veel nummers van de 1e 3 LP's. Hun beste periode.

avatar van Larzz
Heb nu de orginele dubbel LP te pakken. Klinkt net ff wat vetter, voller en wamer. En mooie klaphoes met veel foto's die niet in het cd velletje staan.

avatar van B.Robertson

Gisteren een liveplaat van Trust gekocht en dat is een US-uitgave die met vier songs ingekort is; tracks 5, 6, 8 en 13. Dezen even opgezocht op YouTube en aangezien ik Trust niet veel verder ken dan wat Anthrax me bijgebracht heeft is dat verder niet zo'n punt. Uitstekend geluid en de sfeer zit er goed in op deze thuiswedstrijd.