Beans - Shock City Maverick (2004)

Label: Warp

1. Light of the Damned (1:34)
  2. Papercut (2:30)
  3. Blind Driver (2:32)
  4. Shards of Glass (3:27)
  5. You're Dead, Let's Disco (4:24)
  6. City Hawk (2:57)
  7. Shock City Maverick (3:03)
  8. Death by Sophistication (2:48)
  9. Interval (2:42)
  10. Down by Law (3:04)
  11. A Force on Edge (3:51)
  12. I'll Melt You (2:52)
  13. Diamond Halo Grenade (3:44)
zeer goed album van beans, kan me meer bekoren dan zijn eerste album. muzikaal zit het weer goed (met earl blaize achter de knoppen), maar de lyrics & rhymes zijn deze keer uitstekend. ben blij te zien dat deze artiest nog een groeicurve heeft.
****

halfje erbij, papercut, death by sophistication en diamond halo grenade zijn briljant. mijn mening over deze artiest blijft maar stijgen.

avatar van wanneswannes
ik sluit me aan bij jacom z'n mening, tal van originele en geïnspireerde producties, voeg daar de heerlijk vloeiende raps van beans aan toe (doet me vaak denken aan del tha funky homosapien, wat alleen maar een compliment kan betekenen) en men bekome een zeer degelijk album dat ik persoonlijk beter vind als het meer befaamde album 'arrhythmia' van ex-groep antipop consortium.

peace out

avatar van Shelter
City Hawk is zo tering vet hee
Maar dig het hele album wel door zijn vette flow en goede producties allover.
Alleen jammer dat dit album zo kort is.