Doro - Fight (2002)

Duitsland
Rock / Metal
Label: Steamhammer

1. Fight (4:09)
  2. Always Live to Win (3:01)
  3. Descent (4:02)
  4. Salvaje (2:47)
  5. Undying (4:06)
  6. Legends Never Die (5:21)
  7. Rock Before We Bleed (4:22)
  8. Sister Darkness (4:46)
  9. Wild Heart (4:32)
  10. Fight by You Side (3:49)
  11. Chained (4:15)
  12. Hoffnung (4:37)
  13. Song for Me * (4:31)
avatar van Sinner
Best een aardig cd'tje. Onlangs aangeschaft en tot mijn verbazing zijn haar recente albums nog niet eens zo heel slecht. Begint leuk met het up-tempo Fight en Always Live To Win en ook het slepende Descent (met Peter Steele) en Salvaje zijn zeker aardig te noemen. Het album kakt dan wel weer wat in op de tweede helft (zeker dankzij de matte cliché tracks als Rock Before We Bleed, Wild Heart en Fight By Your Side) maar weet toch nog enigzins leuk af te sluiten met Chained en Hoffnung. Het lijkt er haast op dat Doro met haar laatste werkjes (vanaf Calling The Wild) eindelijk haar "richting" heeft gevonden (of in haar geval dan teruggevonden). (na de toch erg zwakke pop albums als True At Heart of het bijna industrial aandoende Machine II Machine).

Niet bijzonder of geweldig, maar best wel aardig, en meer consistent in kwaliteit dan de eerdere platen van Doro. 3.

Harald
"Doro Pesch", die duitse Queen of Heavy Metal, is ook een goede vriendin van de duitse box lady "Regina Helmich" en heeft voor haar ook deze songs geschreven: "Fight", "She's Like Thunder" en "Always live to win". Deze worden dan ook voor elke vechtpartij gespeeld als "Regina Helmich" naar de ring loopt

avatar van Killeraapje
Ietsje geforceerde cd van Doro waarbij het titelnummer echt uit de boxen knalt. Daarna is het allemaal een beetje matig en wordt het alleen nog echt interessant bij Descent (een duet met Peter Steele van Type O Negative) en de wederom prima bonustrack. Song For Me.

De Ballades Fight by your Side en Hoffnung zijn een van de zwakste uit de loopbaan van Doro en de belangrijkste reden voor mijn wat lage beoordeling

avatar van Lau1986
Fight is niet echt een knallende plaat geworden. Het is allemaal een beetje gezapig. Het duet met Peter Steele is inderdaad wel interessant, maar verder bevat de plaat eigenlijk geen hoogtepunten.