Ace Hood - Starvation II (2013)

1 stem

met Plies

4. Fuck 'Em All

met French Montana

5. Fuck da World
  6. Lil' Nigga (Interlude)
  7. Why

13. Art of Deception
  14. Motive

met Kevin Cossom

15. Ball 4 Eva
  16. Just a Sample (Interlude)
  17. This 'N' That

met French Montana

18. Trailer
  19. Dec. 31st
avatar van bennerd
Aardige tracklist. Heb altijd al iets van Ace Hood willen checken, dus dit komt heel goed uit.

avatar van Silky & Smooth
Hersenloze muziek zoals altijd, maar ik vind zijn tapes altijd heerlijk om op te zetten. Deze ook weer!

avatar van bennerd
Fikse tegenvaller. Ace Hood heeft een fantastische flow en ik hoor hem heel erg graag als gastartiest, maar hier lijkt hij keer op keer de verkeerde beats te kiezen. Hij kan het ook nergens recht trekken. Jammer, ik ga eens een poging wagen bij een andere tape.

'Trailer' gaat best lekker...

avatar van NL_RAPPIN
bennerd schreef:

Ik raad je aan om Blood, Sweat & Tears te checken, zijn laatste album. Blijf ik zijn beste album vinden. Qua tapes doe mij dan maar Body Bag Vol. 2!