So Solid Crew - They Don't Know (2001)

Electronic / Hip-Hop
Label: Independiente

1. Intro (0:56)
  2. Haters (4:20)
  3. Oh No [Remix] (5:31)
  4. They Don't Know (5:11)
  5. Envy [Vocal Remix] (5:48)
  6. What Could U Do (1:25)
  7. If It Was Me (4:10)
  18. Something New (3:47)
  19. Rave Scene (4:12)
  20. Outro (3:19)
avatar van thomzi50
Staan vermakelijke dingen op, maar het is wat te onsamenhangend en als er eindelijk een rapper is die mij kan boeien komt die zo weinig aan bod dat de matige rappers overheersen. 2,5*

avatar van Gyzzz
Veel matige rappers inderdaad, en de goede momenten zijn vrij spaarzaam, zeker door het overschot aan aanwezige R&B.
2* voor enkele aardige nummers.

avatar van starbright boy
Waren even heel groot in de UK, tot er wat leden werden opgepakt wegens vuurwapenbezit en als ik me niet vergis zelfs een onbelangrijker lid wegens moord, Toen was het rap over.

avatar van Shelter
21 seconds ta ta ta...21 seconds ta ta ta.. die was wel leuk.
Ik heb de rest ook eens gehoord in de winkel, maar het was bij die ene luisterbeurt gebleven.
De rest is niet echt geweldig. De rappers zijn eigenlijk allemaal matig, zelfs op 21 seconds.
Dat nummer heeft gewoon een lekkere beat. Ja dat hele garage/2step gebeuren was even leuk maar te eentonig om leuk te blijven.

avatar van trebremmit
Oh No is wel tof, schijnt een van de eerste grime nummers te zijn. De rest is inderdaad wel matig.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Met Ashley Walters, beter bekend uit de Top serie Top Boy als hoofdrolspeler Dushane