French Films - Imaginary Future (2011)

Finland
Label: GAEA

1. This Dead Town (4:00)
  2. You Don't Know (2:03)
  3. Golden Sea (2:18)
  4. Pretty in Decadence (2:46)
  5. The Great Wave of Light (3:36)
  6. Living Fortress (5:17)
  7. Escape in the Afternoon (3:42)
  8. Convict (2:21)
  9. New Zealand (2:13)
  10. Up the Hill (4:00)
avatar van blonde redhead
Ebba awars winnaar. Niemand hier aandacht voor?. Opzich wel een leuk bandje. Maar idd totaal niet vernieuwend. Desondanks al geboekt door Roskilde omdat zij er veel vertrouwen in hebben. Ik ben benieuwd of ze weer gelijk krijgen.

avatar van Linius
Ik ben te lui om hem toe te voegen maar die nieuwe plaat van ze klinkt alleraardigst. Zal dit debuut binnenkort ook eens luisteren. Ben hier vooral terecht gekomen door de boeking op BKS.

goede plaat. Twee keer op eurosonic gestaan. Een keer gedraaid bij 3voor radio. Daar heb ik hem opgepikt en sindsdien blijf ik de band volgen. Helaas nog niet live gezien.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Prachtplaat. Leren kennen door de Muziek >> Muziekgames >> Alternatieve Top 152 #2. Kon er eerst niet aankomen, maar uiteindelijk toch een discogs verkoper gevonden.