Thomas Newman - Pay It Forward (2000)

Score

10. In Recovery (1:01)
  11. Jaguar (1:03)
  12. Dumpster (1:09)
  13. Sleepover (4:32)
  14. Cosmic Aristotle (1:56)
  15. Euphemism (1:05)
  16. Homeless (1:00)
  17. Pay It Forward (1:04)
  18. Night and Day and Night (1:07)
  19. Asthma (0:59)
  20. Powers of Three (1:03)
  21. Desert Drive (1:34)
  22. Wasted Air (1:42)
  23. The Bad Thing (0:51)
  24. Gasoline (1:37)
  25. Velocity Organ (1:27)
  26. I Forgive You (2:21)
  27. Calling All Angels (5:32)
neo
Met de score van American Beauty ging Newman een nieuwe stijl aannemen: veel meer electronische muziek en zonder nog een geheel orkest te gebruiken.voor Eren Brokovich componeerde hij een reprise van de score van American Beauty.Hij gebruikte dus steeds meer het zelfde soort geluid en besloot voor serieuze drama films dezelfde soort muziek te componeren. Met Pay it Forward besloot hij om zijn American Beauty score nog maar eens uit de kast te halen, wat af te stoffen en wat nieuwe elementen eraan toe te voegen. Dit heeft geleid tot een toch nog wel zeer aardige score. 3.5 sterren

avatar van thomzi50
Wat ik in de film hoorde leek wel heel veel op American Beauty..

avatar van ronnievb
Niet mee eens dat het te veel op AB lijkt, deze score ligt wel enigzins in het verlengde, maar een eigen smoelwerk heeft het zeker ook.