Exarsis - The Brutal State (2013)

Griekenland
Label: MDD

1. Annihilation ... Proceed!!! (2:08)
  2. Mind Poisoning (3:18)
  3. Addicting Life Waste (4:11)
  4. Vote for Crisis (3:26)
  5. Dying Earth (3:14)
  6. Toxic Terror (3:33)
  7. Surveillance Society (5:53)
  8. Apathy, Ignorance, Oblivion (3:37)
  9. Suicide Disorder (3:37)
  10. Under Destruction (5:35)
avatar van Kondoro0614
Technisch een zeer fijn bandje, zijn best strak op het gitaarwerk en dat klinkt allemaal erg fijn. Ik ben dan wat minder fan van de zanger, die op sommige vlagen misschien een randje vals wil gaan zingen. Het klinkt allemaal weer lekker thrash maar het is niks nieuws. Ik ben de laatste tijd wat meer onbekendere bands aan het checken en na het Griekse 'Chronosphere' die ik echt goed vind laat 'Exarsis' zich ook zeker kennen, bijvoorbeeld de solo in 'Dying Earth' klinkt best lekker. De jongens zijn nu aan het touren met de machtige 'Nile', dus ze laten hun visitekaartje zeker achter. Al is dit album zeker niet mijn lievelingetje en kennen we het allemaal wel een beetje, technisch goed maar qua zang laat het me een beetje koud.