Justin Bieber - Believe Acoustic (2013)

Canada
Label: Island

1. Boyfriend (3:07)
  2. As Long as You Love Me (3:41)
  3. Beauty and a Beat (2:24)
  4. She Don't Like the Lights (3:35)
  5. Take You (2:59)
  6. Be Alright (3:30)
  7. All Around the World (2:36)
  8. Fall [Live] (3:40)
  9. Yellow Raincoat [Studio Version] (3:44)
  10. I Would [Studio Version] (3:47)
  11. Nothing Like Us [Studio Version] (3:19)
avatar van Emile93
Ik had wel vaker een live acoustic optreden gezien van JB en hij kan echt wel zingen. Echter valt het resultaat op dit albumpje weer enorm tegen. Het klinkt gewoon saai. De versie van Boyfriend die hierop staat, zingt hij live anders en veel leuker. Beetje jammer.
Fall is wel goed gedaan.

avatar van jellecomicgek72
Bestaat deze gozer ook nog steeds? Hij is nu toch wel een beetje 'out of the picture' dacht ik?

avatar van NewYorkCityLight
Maar bij jou leeft hij nog steeds blijkbaar..

We kunnen zijn naam beter omdopen in justincomicgek, aangezien er geen enkele andere user vaker heeft gepost bij de Bieber-albums...

TheArtfulDodger
Justin Bieber, GO BACK TO SCHOOL!!!

Sja. Zal allemaal wel, maar deze gast kan dus zingen en liedjes schrijven. Best fascinerend om te zien hoe graag mensen willen laten merken dat ze niks van die jongen moeten hebben en dat laten doorwegen in hun waardering voor de muziek.