Guards - In Guards We Trust (2013)

Label: Black Bell

1. Nightmare (3:55)
  2. Giving Out (3:23)
  3. Ready to Go (3:40)
  4. Silver Lining (3:00)
  5. Heard the News (4:30)
  6. Not Supposed To (3:36)
  7. I Know It's You (5:02)
  8. Coming True (3:46)
  9. Your Man (3:11)
  10. Can't Repair (3:58)
  11. Home Free (3:32)
  12. 1 & 1 (5:19)
Lekkere pop/rock nummers met een sterke hang naar het verleden (Phil Spector?).
Een beetje gruizig maar dat is een beetje voor het effect want het is nergens overdone.
Meer een album voor in de zomer als je het mij vraagt. Hoe dan ook klinkt het lekker allemaal en vraag je je telkens af waar je het allemaal naar kunt herleiden en telkens weet ik het net niet.

Typisch zo'n album waar niet zo veel over te zeggen valt: moet je gewoon naar luisteren en een aantal sterretjes opplakken

avatar van Mctijn
Lekker "straight on" rock albumpje inderdaad Geen valse pretenties, gewoon rammelige pop/rock. Doet me denken aan dit album: The Disciplines - Smoking Kills (2008)

avatar van oftewel
Ondanks de winter toch wel een verrassend plaatje. Gaat regelmatig in repeat.

avatar van Booyo
Hun EP uit 2010 toentertijd veel geluisterd, ik voeg die maar gelijk even toe. Ben benieuwd naar deze nieuwe! Staat nog niet op Spotify, helaas.