menu

Nazareth - Snakes 'N' Ladders (1989)

mijn stem
1,88 (8)
8 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock
Label: Vertigo

  1. Animals (4:05)
  2. Lady Luck (4:15)
  3. Hang on to a Dream (4:37)
  4. Piece of My Heart (4:31)
  5. Trouble (5:00)
  6. The Key (3:20)
  7. Back to School (4:57)
  8. Girls (3:44)
  9. Donna - Get of That Crack (4:25)
  10. See You, See Me (5:08)
  11. Helpless (5:01)
totale tijdsduur: 49:03
zoeken in:
WPE
Ik vind het gemiddelde van 2,2 voor dit album te weinig. Ik ben hem nu weer aan het luisteren, het klinkt prima, heeft body, een goed geluid en de nummers zijn weliswaar niet allemaal even sterk, maar de meeste zijn zonder meer goed. En lekker gezongen ook! En ik weet dat dit niet het niveau van vroeger meer heeft (Loud 'n Proud, Hair of the Dog en Rampant), maar toch niet slecht.

avatar van Brutus
3,0
Ik vind dit net als Cinema een goede plaat van Nazareth. Er staan wel een paar miskleunen op,net als op Cinema. Het gemiddelde is veel te laag.

avatar van Arjan Hut
1,5
Animals is voor Nazareth wat Crush 'em voor Megadeth is, gewoon even lekker dom. Het enige nummer dat voor een best of Naz-selectie in aanmerking zou komen: Lady Luck. De rest van de plaat is weinig verheffend, een ervaren band die er een aantal redelijke rockers en ballads uitperst. Routineus, weinig geïnspireerd. Niet klaar voor de nineties en nodig toe aan vers bloed.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:25 uur

geplaatst: vandaag om 10:25 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.