Dulcesky - Lands (2006)

1. Ian Is Here (3:49)
  2. Half Moon (4:41)
  3. Divine (6:30)
  4. La Huída (6:04)
  5. I Dreamt of You (4:50)
  6. Movie-Like Country (5:36)
  7. White Fields (4:47)
  8. Friend in Space (3:37)
  9. Infinite Galaxy Eyes (4:34)
  10. Lands (5:19)
  11. Always (4:39)
  12. Keep Coming Around (8:00)
avatar van Bakema NL
Van de week deze band ontdekt. Chilenen die al een tijdje in Amerika verblijven. Alle nummers die ik tot nu toe gehoord heb zijn fantastisch, dus de jacht op deze cd is geopend!
Het is shoegaze, maar ik hoor er toch ook wat wave in eigenlijk.....het klinkt in ieder geval meer dan niet verkeerd.

avatar van Bakema NL
En godsamme, pas 8 maanden later heb ik de cd eindelijk (bijna) binnen voor een normale prijs.

Wat ga ik hier godsgruwelijk van genieten....daarna volgt een stem.

avatar van Bakema NL
Cd is binnen en het is een beauty!!!

Hier zouden meer mensen naar moeten luisteren, maar geen hond die deze mannen uit Peru kent.

avatar van Bakema NL
Chili....hoe kom ik nou weer aan Peru?

Best eenzaam hier verder trouwens.

avatar van Dim
Dim
Dat ik pas de tweede ben die hier een stem uitbrengt vind ik ook zeer verrassend.

avatar van jorro
En ik ben weer bijna 3 jaar later de derde. En driemaal is scheepsrecht, want dit is inderdaad een geweldig album. Wat een prachtige songs staan hierop. Bijzonder dat dit album niet bekender is. Aanrader.