menu

Kid Sundance - Kid's Colors (2012)

mijn stem
geen stemmen

Nederland
Hip-Hop / Funk
Label: Fremdtunes

  1. April Sun
  2. Urban Rain
  3. Tech City
  4. No News
  5. Pure Love
  6. People
  7. Shuttle Airlines
  8. The Diesel
  9. Cod & Turtle
  10. Clarks' Revenge
  11. Bacon
  12. Cuban Clap
  13. Cold Night
  14. Escape Plan Go!
  15. Breaker 1/9
  16. Unknown Territory
  17. Illness
zoeken in:
avatar van tnf
tnf
Ik besloot deze eens een kans te geven, naar aanleiding van het eerste nummer, m'n favoriete nummer van verleden jaar. Een heerlijk, subtiel geproduceerd nummer waar een Air-achtige loomheid van uit gaat.

Helaas blijkt er op de rest van de cd niets te vinden dat April sun enigszins benadert qua hoeveelheid 'x-factor' (laat staan evenaart), hoewel er absoluut fraaie producties bij zitten. Maar er zit een verschil tussen vaststellen dat iets goed is, en er ook nog eens door betoverd worden - zoals bij track 1, dus. Wél zou ik dit als achtergrondmuziek op kunnen zetten als ik ergens mee bezig ben. Dáár vind ik het als geheel aangenaam genoeg voor.

Hij is moeilijk in een hokje te stoppen, trouwens. Discogs zegt dat het hiphop/funk/jazz is, maar op veel momenten zou je het net zo goed 'electronic' kunnen noemen.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:50 uur

geplaatst: vandaag om 09:50 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.